EN VOND SIRKEL

Det var en vond sirkel. Katalin ble skjelven i knærne bare av tanken på et tannlegebesøk, og etterhvert unngikk hun tannleger fordi hun skammet seg over tennene. Samtidig som hennes tannstatus de ble dårligere, ble humøret hennes verre, og selvtilliten forsvant, og etter en stund begynte hun å unngå sosiale situasjoner.

“Jeg hadde mistet livsgnisten, og all gleden. Jeg ville ikke leve livet mitt sånn, så til slutt tok jeg steget og kontaktet MADENTA Tannklinikk, som jeg fikk anbefalt av noen venner. Slik begynte mitt nye liv.”

DET FØRSTE BESØKET HOS MADENTA

Under konsultasjonen hadde jeg ikke lyst å åpne munnen men Doktor Peter forsikret meg om at jeg ikke skulle være redd eller skamme meg, han hadde sett det meste, og forsikret meg om at ingen på MADENTA er dømmende, men heller imøtekommende og omsorgsfull hvor målet er og få mitt smil tilbake.

LØSNINGEN: ALL-ON-4

På bakgrunn av undersøkelsen ble det tidlig klart at ALL-ON-4 ville være den ideelle løsningen for Katalin.

All-on-4 implantater har tilstrekkelig primærstabilitet og kan umiddelbart belastes, slik at allerede dagen etter operasjonen kan man sette inn en fast midlertidig bro. Pasienten kan deretter forlate klinikken med faste egne tenner, og har fått sitt smil og funksjon tilbake.

Med andre ord, med All-on-4, kan livet til en person som lider av total tannløshet revolusjoneres på bare 24 timer! Ettersom All-on-4 også forkorter behandlingstiden, kan pasienten få sin permanente tannerstatning på bare 4-6 måneder. Man unngår lang behandlingstid og får færre reiser til tannlegen.

ALL-ON-4 BEHANDLINGSPROSESSEN

I første omgang valgte Katalin og behandle samt erstatte hele underkjeven.

“Inngrepet var helt smertefritt, og uten noen form for komplikasjoner. Allerede dagen etter at implantatene var satt inn fikk jeg en midlertidig tannbro, som allerede da gjorde at jeg fikk smilet tilbake. Fire måneder senere fikk jeg den permanente tannbroen i Zirkonium, som er et svært sterkt materiale som også gir et naturlig og estetisk resultat. Rett etter at underkjeven var ferdig, startet spesialistene og behandle overkjeven. Nå var jeg kvitt tannlegeskrekken, og jeg følte meg trygg på å gå inn i neste fase.”

Planen var den samme som før: Trekking og innsetting av implantater i en og samme operasjon, samt innsetting av en fast midlertidig bro neste dag. Deretter innsetting av den permanente tannbroen i Zirkonium etter 5 måneder. Hele behandlingen ble fullført på under ett år.

“På bare ett år har livet mitt endret seg fundamentalt!”

EN LYKKELIG PASIENT

Katalin føler seg privilegert og heldig som valgte MADENTA Tannklinikk ”Jeg hadde aldri vært på en klinikk med så hyggelig, moderne, og rene omgivelser, beroligende, munter atmosfære; hjelpsomme resepsjonister, og smilende assistenter. For ikke å snakke om de fantastiske spesialistene Árpád Nagy og György Péter, som kurerte min tannlegeskrekk og ga meg smilet tilbake.”

DEN INNOVATIVE INTRAORALE SKANNEREN

Katalin snakker entusiastisk om den intraorale skanneren som ble brukt til å ta avtrykk. Ikke bare muliggjør dette revolusjonerende apparatet ekstrem presisjon, hastighet og komfort, men pasienten unngår å måtte bite i gips eller andre avtrykkmaterialer som kan gjøre at mange får lyst til å brekke seg. Å skanne alle tenner og munnhulen tar bare noen få minutter, og de tusenvis av bilder som tas i denne prosessen brukes til å konstruere en 3D-modell av tannnbroen

“Fra mine tidligere erfaringer husker jeg hvordan tradisjonelle avtrykk fungerte og hvordan dette føltes – forskjellen er som himmel og jord. Det er fantastisk at MADENTA har dette utstyret, og jeg føler meg privilegert som personlig fikk ta del av denne utviklingen, og i praksis se hvor stor forskjell det utgjør !”

Å LEVE ET LYKKELIG LIV IGJEN

Gjennom en serie behandlinger hos MADENTA fikk Katalin ikke bare et nytt smil, men hun hadde fått tilbake sin livskvalitet.

“Jeg mistet mye tid på grunn av min tannlegeskrekk og all den skammen jeg bar på. Men poenget er at jeg til slutt tok valget, og turte og påbegynne samt gjennomføre behandlingen! Nå vet jeg hva dette har betydd for meg, og dette sier jeg til alle jeg kjenner med samme utfordringer og problemer: Ikke la tiden løpe fra deg, velg en klinikk som kan tilby den behandlingen som passer deg, og start behandlingen: Du vil få livskvaliteten tilbake og endelig føle deg lykkelig!

Veuillez nous rappeler!